Houten wanddecoratie 2017-10-04T12:16:12+00:00

Houten wanddecoratie

Natuurlijk, een houten bord met een spreuk/tekst erop is tof, alleen prikkelt het natuurlijk je fantasie niet echt. Je weet toch: ‘beelden zeggen meer dan 1000 woorden’! Het bijkomende voordeel van een leuke afbeelding is dat je er altijd zelf een verhaaltje bij kunt verzinnen. Een leuke manier om je muur te decoreren is door een unieke verzameling te maken van houten decoratiepanelen. Kies de afbeelding(en) die jij leuk vindt, die bij jouw interieur passen en maak er bijvoorbeeld een soort Wall of Fame van.

Kunst aan de muur maakt je interieur persoonlijker, het geeft weer wie er woont. Foto’s aan de muur zijn leuk maar misschien vind je dat te privé en bewaar je die beelden voor bijvoorbeeld je bovenverdieping. Kunst bepaalt ook meteen voor een groot deel de sfeer in je huis. Een originele manier om kunst in huis te halen is door handgemaakte items te kopen die niet tot de massaproducten op de interieurmarkt behoren. Je huis is immers een weerspiegeling van jezelf en jij bent ook geen standaard persoon, jij bent uniek dus waarom je muurdecoratie niet?

Onze houten wanddecoratie panelen zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen van dieren en staan leuk tegen je muur, op een plank of in je pronkkast. Het is ook erg leuke decoratie voor de kinderkamer.

Alle houten panelen worden handgemaakt door Arlette en ook door haar op unieke wijze gedrukt zodat de afbeeldingen niet vervagen en niet zullen slijten. Ook voor de panelen wordt gebruik gemaakt van de modellen die bij de ontwerper thuis rondlopen of die zij in haar directe omgeving tegenkomt. Alle foto’s worden met een knipoog bewerkt om vervolgens afgedrukt te worden.